WERELDWIJDE LEVERING / HOGE KWALITEIT / TOP LEVERINGSBETROUWBAARHEID / > 80 JAAR ERVARING / GEMOTIVEERDE EN ENTHOUSIASTISCHE ERVAREN MEDEWERKERS DIE OPEN EN TRANSPARANT COMMUNICEREN


Waarom kiezen voor TEMPCO/Rössel ?

 

Onze organisatie bestaat uit gedreven medewerkers die  staan voor kwaliteit. We hebben meerdere productie locaties in Europa en buiten Europa.

Ons klanten bestand is zeer breed en wereldwijd. 

De klant staat uiteraard centraal en we kunnen daarom  gerust zeggen dat we een zeer trouwe klantenbestand hebben die we veelal vele jaren voorzien van kwalitatieve  betrouwbare producten.

Deze producten worden door zeer goed geschoolde medewerkers   en een uitgebreide en gedegen machinepark op onze verschillende locaties geproduceerd .

TEMPCO Scientific  : Alles binnen één organisatie , zoals kalibraties o.a. in ons eigen Laboratorium "Centrocal" of bij u op locatie  , maar ook voor advies en training op gebied van temperatuurmeting en brander besturing  bij ons  of bij U op locatie .

 

Bij (aan)vragen komen we graag bij u op locatie, vaak met voorbeelden en samples maar u bent ook hartelijk welkom bij ons in Bodegraven .

Interesse ? neem vrijblijvend contact met ons op via  tel: 0031(0) 172493141 of vul het formulier onderaan deze pagina in en verstuur deze digitaal.

 

WILT U EEN TRANSPARATE KIJK OP ONZE ORGANISATIE  KIJK EN LEES  HIERONDER VERDER OVER DE WERKWIJZE VAN TEMPCO Sensors / rossel messtechik

                                                                                                                                                                                                                          Persoonlijk advies ter plaatse op locatie en voortdurende dialoog en  Meting en/of  kalibratie bij U op locatie                                                                                                                                                                        


WILT U EEN TRANSPARATE KIJK OP ONZE ORGANISATIE  KIJK EN LEES  HIERONDER VERDER OVER DE WERKWIJZE VAN TEMPCO Sensors / rossel messtechik


                                                                                            ONTWIKKELING/ONTWERP/OPLOSSING

Er worden voortdurend nieuwe eisen gesteld aan de temperatuurmeettechnologie om rekening te houden met innovatieve processen en de nieuwste generaties installaties. Onze dienstverlening stopt niet bij het leveren van standaardcomponenten. Wij helpen u bij het vinden en efficiënt implementeren van de juiste oplossingen voor uw installatie, altijd met het oog op het project als geheel. Door gebruik te maken van onze interdisciplinaire kennis en capaciteiten is TEMPCO goed toegerust om de uitdagingen waarmee u wordt geconfronteerd aan te pakken. Wij gaan voortdurend met u in dialoog om u te helpen onafhankelijk te worden van systeemleveranciers voor gerichte temperatuurmeetoplossingen. Wij leveren de resultaten die u nodig heeft door buiten de gebaande paden te denken, onze oplossingen te onderzoeken, verkennen, testen en verifiëren. Faculteiten, bedrijven en bedrijfsgroepen vertrouwen op TEMPCO als een betrouwbare, competente partner voor lange termijn leverancier en als ervaren en betrouwbare partner bij onderzoeksprojecten.

INDUSTRIESPECIFIEKE OPLOSSINGEN

Van hoge temperatuurthermometers voor de staalindustrie tot dummy-waferproductie in cleanrooms voor de halfgeleiderindustrie – wij leveren branchespecifieke temperatuurmeettechnologie om aan een breed scala aan eisen te voldoen.

 

 

De uitdaging ligt in het ontwikkelen en gebruiken van slijtvaste materialen om de levensduur van de sensoren te verlengen.Maar dat is niet alles. Bij veel systemen moet de levensduur van de temperatuursensoren overeenkomen met de onderhoudscycli van de machine. Omdat onderhoudscycli echter voor elke machine procesafhankelijk zijn, moeten de sensoren voor het overeenkomstige proces worden ontworpen.

De bedrijfsomstandigheden van onze klanten ter plaatse kunnen in de eerste plaats beoordeeld en zorgvuldig gedocumenteerd worden door onze verkopers/productspecialisten.

Met deze kennis kunnen we materialen selecteren op basis van gedegen wetenschappelijke theorieën en materialen verifiëren met praktijktesten. Onze klanten profiteren daardoor van exclusieve diepgaande kennis over hun materialen.

Voor vragen of een afspraak kunt bellen met 0172 493141 of het formulier links invullen.

 Werkvoorbereiding > productie tekeningen.

 productie voorschrift en procedure.


                                                                                                                            PRODUCTIE:

                                               Wilt u uw processen optimaliseren? Vertrouw op onze ultramoderne meettechnologie, uiterst nauwkeurige productieprocessen en topexpertise.

HET BEGINT BIJ HET SELECTEREN VAN MATERIALEN MET ONZE SLIMME MATERIALEN DATABASE

Temperatuursensoren zijn gemaakt van verbruiksmaterialen. Ze moeten regelmatig worden gekalibreerd en vervangen. Dit vereist uiterst gedetailleerde kennis van materialen en tientallen jaren praktijkervaring, omdat het daadwerkelijke gedrag van materialen vaak pas zichtbaar wordt wanneer ze in gebruik zijn.

Om het materiaalselectieproces voor onze sensoren te optimaliseren, heeft TEMPCO Sensors/ RÖSSEL-Messtechnik een speciale materialendatabase gecreëerd, gevuld met kennis uit praktijktoepassingen, die dagelijks wordt uitgebreid.

De sleutel tot het selecteren van het optimale materiaal ligt in de details. Als reactie hierop onderhoudt TEMPCO Sensors /RÖSSEL-Messtechnik een uitgebreide database met materialen en materiaalcombinaties om rekening te houden met allerlei soorten bedrijfsomstandigheden.

Wij vervaardigen materialen en materiaalcombinaties in samenwerking met partners en onderzoeksinstituten in de regio, wier bevindingen en productiegegevens met gedetailleerde documentatie worden vastgelegd.

 

Rechts ziet u één van voorraad /opslag plaatsen waar ons mantel materiaal ligt wat een ingang controle , meting/kalibratie heeft ondergaan en ingevoerd is in onze database zodat  altijd ( batch) gegevens /informatie  zoals 

(klasse afwijking etc. bekent zijn en na productie kunnen worden teruggevonden (traceerbaarheid gewaarborgd)

PRODUCTIE PROCESSEN

Voor het produceren van temperatuur sensoren zijn verschillende handelingen vereist .

Sommige processen gaan (semi) automatisch maar veel gaat ook z.g. handmatig.

Dit  vooral waar klant specifieke oplossingen vereist zijn is zeker vaak ervaring en vakmanschap vereist.

Bijvoorbeeld het (lassen van zeer dunne thermokoppels  vanaf 0,15 mm diameter maar ook de kabelconfectie en specifieke draaidelen vergen vakman schap.

In het gehele productie proces is  precisie en goed uitgeruste  werkplekken in een schone en droge omgeving van belang.

Bij bijvoorbeeld het produceren van mantel elementen spilt vocht een belangrijk onderdeel.

De elementen zijn vaak voorzien van Magnesiumoxide MgO wat zeer hygroscopisch is , daardoor ondergaan deze producten tijdens de productie meerdere malen een droog proces, dit is ook één van de reden waarom levering van dit soort elementen zijn tijd nodig heeft , daar waar U dus zeer snel beleverd kan worden zal altijd het risico ontstaan op vroegtijdig uitval van een sensor,  onze slogan       "Quality is not negotiable !!

productie processen zijn o.a. :

LASSEN , Vaak is dit laserlassen .

Een vaardigheid /vakmanschap die vaak door interne scholing wordt gekregen waarbij bij zeer dunne sensoren bijna talent verreist is.

KABELCONFECTIE EN ASSEMBLAGE

Schone en goed uitgeruste werkplekken met zeer ervaren en gemotiveerde medewerkers

werken aan onze hoog kwalitatieve sensoren die uw productie processen optimaliseren .

Enkele stuks of grotere aantallenzijn voor ons geen probleem, we hebben 3 productie locaties 

waardoor lever betrouwbaarheid gegarandeerd wordt.

METAALBEWERKING 

Hier worden allerlei  handelingen uitgevoerd  die te maken hebben met metalen onderdelen en producten zoals Thermowells, draaidelen en (klem(fittingen).

PROCES THERMOWELLS – GESTANDAARDISEERDE SENSOR THERMOWELLS VOOR MAXIMALE PROCESBETROUWBAARHEID

Gestandaardiseerde proces thermowells worden in veel installatietechnische processen gebruikt als fittingen of temperatuursensoren. Proces thermowells helpen de sensor te scheiden van het proces, vooral in de chemische, petrochemische en energiecentrale-industrie. Ze beschermen de temperatuursensor tegen de invloeden van agressieve media, hoge drukken en stromingssnelheden en maken het mogelijk het meetinzetstuk tijdens lopende werkzaamheden te vervangen.

 

TEMPCO Sensors levert het volledige assortiment thermowell-modellen ook als reserveonderdelen. thermowell-ontwerpen worden beschreven in de DIN 43772-norm en in fabrieksstandaardspecificaties, vooral in de chemische industrie.

TEMPCO Sensors /rössel-messtechnik biedt ook speciaal berekende en ontworpen (klem) fittingen voor extreme procestoepassingen. Afhankelijk van het ontwerp worden deze  getest volgens de Richtlijn Drukapparatuur en de veiligheidseisen (AD2000) . Daarnaast zijn wij gespecialiseerd in trilling berekeningen en kunnen we testen uitvoeren op defecte thermowells door middel van SEM (scanning elektronenmicroscoop) of röntgenstraling.

 

 

GENIET VAN EEN LANGERE LEVENSDUUR EN VERBETERDE BETROUWBAARHEID DOOR PRODUCTVERFIJNING

Kwaliteitsborging is een van de belangrijkste elementen binnen elk industrieel proces. Iedereen wil producten kopen en toepassen die van topkwaliteit zijn en tijdens de ontwikkeling ervan voortdurend zijn getest. Optimaliseer uw productieprocessen daarom met onze beproefde kwaliteit . Verleng uw onderhoudsintervallen en de levensduur van uw sensoren met kalibratie, testen en metingen/inspecties afgestemd op uw specifieke toepassing.

Het resultaat: U bespaart op materiaalkosten en voorkom (ongeplande)  productiestilstand als gevolg van onderhoud door de levensduur van uw temperatuursensoren en systemen te verdubbelen (bijvoorbeeld van één naar twee jaar). Voorkom voortijdige uitval en geniet van meer planningszekerheid o.a. door geschikte tests, waaronder röntgen- en lektests.