KALIBREREN/ METEN/ TESTEN


Nauwkeurige metingen vormen de kern van alle hoogwaardige industriële productieprocessen.

Vertrouw op consistente ondubbelzinnige en verifieerbare meetresultaten met onze competente kalibratie em /of meet diensten eventueel uitgevoerd in ons DAkkS-geaccrediteerde kalibratielaboratorium of bij u op locatie .

Onze diensten omvatten alles van kalibratie tijdens de productie (bij u op locatie) tot her kalibratie van onze eigen temperatuursensoren en die van derden, inclusief metrologische analyses en adviezen.

Als onze volledige dochteronderneming is CENTROCAL GmbH onafhankelijk en sinds 1993 geaccrediteerd voor de categorie temperatuurmeting. Wij kalibreren temperatuursensoren in het temperatuurbereik van -196°C tot +1.500°C. Als een van de weinige kalibratielaboratoria voeren wij kalibraties uit onder een atmosfeer van inert gas en kalibreren wij ook  meerpunts ( multi-point) thermokoppels en Profi-Bus-meetkettingen. Sensoren kunnen ook worden getest en gekalibreerd volgens CQI-9 en AMS 2750 .

Kalibraties worden in ons kalibratielaboratorium vrijwel geheel geautomatiseerd uitgevoerd. Het kalibratielaboratorium voldoet volledig aan de eisen van DIN EN ISO/IEC 17025.Kalibratie bij u op locatie of andere vraag ?

Voor meer informatie vul in en verstuur onderstaand formulier.

Of neem contact op meet één van onze product specialisten via Tel: 0031(0) 0172  493141


Ons laboratorium  CENTROCAL is DAkkS geaccrediteerd. 

Volgens norm ISO 17025


 Draagbare  kalibratie apparatuur  /  vloeistof baden   /    buis-ovens   /  etcOok voor referentie  standaards kunt u bij ons terecht.

Voor meer informatie vul onderstaand formulier in  of bel via  0172 493141