MEET EN REGEL APPARATUUR EN SIGNAAL VERWERKING

Een compleet temperatuurmeetsysteem kan bestaan uit,  temperatuursensoren en Signaal omvormer (software/draadloos)  uitlezing/regeling  zoals datalogger / schrijver .

 (veld) Kalibrators 

 signaal omzetters  etc

 indicatoren hand en inbouw


TRANSMITTERS/ OMVORMERS  ZETTEN  SIGNALEN OM IN DIGITALE OF ANALOGE SIGNALEN

Heeft u vragen? neem dan contact op met één van onze product specialisten. telefonisch 0172 493 141 of vul het formulier in .

Meetwaardeomvormers maken het mogelijk temperatuurmeetgegevens te digitaliseren. De slimme apparaten zetten sensorsignalen om in standaardsignalen die op één plek kunnen worden geregistreerd en geëvalueerd. Transmitters zetten het thermometersignaal om in een digitaal signaal of een bus signaal met het HART-protocol (Highway Addressable Remote Transducer) en andere signaaltypen. Een transmitter kan in de kabel, in de aansluitkop of in een schakelkast op een standaardrail worden geïnstalleerd. TEMPCO sensors werkt samen met toonaangevende fabrikanten om transmitters van hoge kwaliteit te produceren en te kunnen leveren. Voor verscheidene toepassingsgebieden leveren wij een aantal modellen/typen met verschillende eigenschappen. Sommigen typen zijn geschikt voor gebruik in gevaarlijke ( ATEX) omgevingen. 

Omvormers voor in de kop of din-rail montage  UL/CSA , SIL ,ATEX /Ex ,programmeerbaar bereik  , Hart protocol etc  . 4-20mA / 0-10 Volt .

Meer info bel met 0172 493141 of vul onderstaand formulier in


TEMPERATUUR MEETSYSTEMEN

TEMPCO Sensors is uw leverancier voor nauwkeurige, hoogwaardige temperatuursensoren, maar ook digitale thermometers met barcodescanning voor een industriële fabrikant

We kunnen digitale (hand) thermometers adviseren en aanbieden voor de verschillende industrieën en toepassingen zoals petro/chemie en ovenindustrie metaal en energie industrie etc. maar ook voor  voeding en catering, HVAC-temperatuursets, horecasondes, legionellatemperatuursets en legionellathermometers met dompel- en oppervlaktesondes voor twee doeleinden.

We hebben vele jaren aan  ervaring en garanderen een hoog niveau van expertise en producten van topkwaliteit die zowel superieure functionaliteit en design bieden, samen met nauwkeurigheid en stabiliteit.

We leveren ook standaard en klant specifieke hand temperatuur sondes/sensoren.Of het nu gaat om een ​​naaldsonde met supersnelle reactietijd op oppervlakte sensor of hoge temperatuur sensor

Wij bieden onze klanten een allround service van hoge kwaliteit, van hulp bij het kiezen van het juiste product voor uw toepassing tot het bieden van een eersteklas after-sales service.

Click op foto voor meer handmeters en hand sensoren

 • Thermokoppelthermometers
 • PT100-thermometers
 • Thermistorthermometers
 • Horecathermometers
 • Thermometers met dubbele ingang
 • Barcode-scanthermometers
 • Thermometers met aangesloten naaldsondes
 • Waterdichte en draadloze dataloggers
 • IP67-waterdichte thermometers (met beschermende rubberen hoes)
 • Wandthermometers
 • Grote LED-displaythermometers

-  Kalibreren van thermometers ( in combinatie met sensoren) is mogelijk  ook DAkkS .

-  Bij onze service, repair and warranty center kunnen we analyse en reparaties doen op   elektronische meet en regel apparatuur , dataloggers ( ook van andere merken)

-  Neem voor meer informatie contact op met één van onze product specialisten , telefoon 0172 493 141 of vul formulier op deze pagina in .


Temperatuurregelaars

uitlezingen 

  klant specifiek /wens 


Uitlezing met analoge wijzerplaat       (Bi - metaal  thermometers  )                                         

Voor meer informatie over bimetaal thermometers  neem contact op middels formulier of via :

telefoon 0031(0)172 493141


Digitale uitlezing 


Veld kalibrators 

meer informatie Veldkalibrator

Wij kunnen kalibraties verzorgen bij onze  DAkkS  geaccrediteerde kalibratie laboratorium maar ook bij u op locatie.

Uiteraard kunnen we ook voorzien en adviseren bij kalibratie instrumentatie/apparatuur.

voor meer informatie hierover kunt ons telefonisch bereiken op 0172 493141 of u vult het onderstaand formulier in met uw  (aan)vraag.