TEMPERATUUR SENSOREN VOOR AFVALVERBRANDING INDUSTRIE


Grootschalige verbrandingsovens, van coating- en hardingsprocessen tot afvalverbranding en kristalgroei: nauwkeurige temperatuurmetingen onder extreme omstandigheden zijn soms cruciaal. Dat is waar TEMPCO Sensors in beeld komt.

Gesteund door jarenlange ervaring ondersteunen wij onze klanten op het gebied van  nauwkeurige temperatuurmetingen. Onze thermometers en producten en diensten dragen bij aan procesbeheersing, kwaliteitsborging en product controle. Veel ovens zijn speciaal ontworpen voor speciale toepassingen. Hierdoor produceren wij temperatuursensoren die geoptimaliseerd zijn voor specifieke toepassingen.

Ons volledige assortiment meettechnologie, van wolfraam-rhenium thermokoppels met speciale thermowell-materialen zoals molybdeen of kwarts tot de bolometer die wordt gebruikt om de uniforme verwarming van vlakglas of keramiek te meten.

Ook voor uw systeem vinden wij de optimale oplossing met branche specifieke kalibraties en/of metingen , individueel ontwerp en onze expertise in speciale materiaaltoepassingen.

Bij een verbrandings proces worden thermokoppels gebruikt voor procescontrole. Voor veeleisende toepassingen met dit soort verbranding in energiecentrales en afvalverbrandingsinstallaties worden roestvrije thermokoppels en rechte thermokoppels met metalen thermowells gebruikt maar ook vaak exotische metaallegeringen en keramieken , slijtvaste materialen etc. 

 

Kalibratie conform AMS 2750 en CQI9, en onder inert gas TUS/SAT-meting  Thermokoppels van wolfraam-renium voor hoge temperaturen.

 

 


 

Uitvoeringen met vast schroefdraad of met klant specifieke flens. 

Transmitter /omvormer in de aansluitkop hoort ook tot de mogelijkheden.

 

Het kalibreren van sensoren op locatie of bij ons op het DAkkS geaccrediteerd laboratorium 


              Afbeeldingen van een aantal vaak toegepaste uitvoeringen


Vragen ? neem contact op middels telefoon 0172493141 of formulier onder.


Afbeeldingen van voorbeelden van geleverde klant specifieke oplossingen