RECHTE THERMOKOPPEL SENSOREN MET AANSLUITKOP

RECHTE THERMOKOPPELS – DUURZAAMHEID BIJ WARMTEBEHANDELING

Warmtebehandelings- en verbrandingsprocessen spelen in een aantal industrieën een sleutelrol in het productieproces en de kwaliteit van het eindproduct. Thermokoppels worden bijna altijd gebruikt vanwege hun vermogen om bij hoge temperaturen te werken. TEMPCO Sensors  levert rechte thermokoppels voor gebruik bij temperaturen tot 1.800°C. Naast de typen E, J, K en N leveren wij ook edelmetalen thermokoppels type S, R en B.

Rechte thermokoppels kunnen worden beschermd tegen vervuiling, corrosie en slijtage door de omgeving, dit dankzij keramische of stalen thermowells/beschermbuizen . TEMPCO Sensors biedt naast standaarduitvoeringen ook speciale hooggelegeerde staalsoorten en speciale keramiek aan voor de extreme toepassingen. De sensoren van TEMPCO Sensors/ Rössel-Messtechnik zijn wereldwijd bekend.


Neem contact met ons op zodat wij kunnen adviseren of voor een afspraak om eventueel bij  U op locatie te komen kijken.

Dit kan door te bellen met 0172 493 141 of door onderstaand formulier in te vullen en te versturen. 


 Uitvoering met verjongde tip voor snellere  meting.

  Verhoogde aansluitkop ruimte voor 2 transmitters


   Uitvoering met vast schroefdraad

Sensor met aansluit kop met  procesaansluiting , met of zonder verwisselbaar meetinzet zodat u bij eventuele vervanging de behuizing in het proces kan laten zittenUitvoering met kop transmitter/omvormer.

Temperatuur bereik naar wens programeerbaar.

Hart ( protocol) of andere uitvoeringen  mogelijk.