Legionella risico management systemen

Legionella risico management systemen voor regelmatig meten  en controleren en verwerken van  temperaturen op plekken waar legionella zich kan manifesteren.

bijvoorbeeld: De 7000-2D barcodescanthermometer registreert niet alleen temperatuur, tijd en datum, maar ook de exacte identiteit van elke locatie door de unieke barcode te scannen. Deze papierloze aanpak elimineert menselijke registratiefouten en biedt een nauwkeurige audit-klaar temperatuurlogboek voor boiler, kraan, douche, watertank enz.

Meer info volgt:


Een compacte 3-delige kit  voor temperatuurbewaking binnen de  gebouwenbeheer. Bestaat uit een 2020 Dual Input Thermokoppel Handmeter, een gecombineerde oppervlakte  en/insteek sensor en een holster met riemclip.

Voor meer informatie kunt contact met ons opnemen op 0172  493141 of via formulier onder.


De Douche sonde voor het testen van de temperatuur van het douchewater. De integrale beker is ontworpen om direct onder de waterstroom te worden gehouden voor een nauwkeurige temperatuurmeting, terwijl de lengte van de steel ervoor zorgt dat de gebruiker droog blijft.


De dubbele TC Wall Port is een NIEUW testaccessoire voor het vereenvoudigen van het testen en bewaken van ongemengde warm- en koud water temperaturen voor legionellarisicobeheer.