AUTOMOTIVE:

TEMPCO  voorziet al sinds  tientallen jaren de auto-industrie  met temperatuur sensoren welke de ontwikkeling van de auto industrie actief ondersteunen in hun technologische  voortuitgang. 

In het temperatuur  bereik  van -200 to 1300 °C our temperature kunnen wij veel verschillende  types  aanbieden, welke zijn ontwikkeld voor verschillende toepassingen binnen de automotive. Afhankelijk van het temperatuurbereik en de eisen van nauwkeurigheid en reactie snelheid worden vaak Thermokoppels of weerstands elementen gebruikt zoals PT100/PT1000 maar  ook NTC en digitale sensoren kunnen toegepast en aangeboden worden. 

Als aansluitkabel worden voornamelijk Teflon uitvoeringen zoals PFA- en  FEP

toegepast omdat deze zuur  en olie -,als ook  benzine/ gasoline bestendig zijn.

 

Thermokoppels voor EV /hybride motoren:

TEMPCO heeft een breed programma van  thermokoppels  , welke toegepast kunnen worden  in de EV/ hybride technologie. Dit zijn bijvoorbeeld  mantel thermopkoppels  als ook aansluitkabels

TEMPCO/Roessel bied de mogelijkheid om sensoren te testen tot 6 kV in een hoog-spannings systeem. De combinatie  van sensor producent en de mogelijkheid  van testen binnen een  hoog-spannings gebied  maakt dat Tempco/roessel  een betrouwbare partner  is voor de innovatie binnen de EV/hybride technologie.

Voor meer informatie  klik op de foto van de verbrandingsmotor of EV motor/battery pack om voorbeelden  sensoren en hun toepassing te zien.

 

Verbrandings motor   klik op foto  voor meer informatie

EV Motor /battery     klik op foto voor meer informatie